MVe Pilates Chair

MVe (Maximum Versatility Exercise) Chair is gebaseerd op Klassieke Pilates principes.

Beleef Pilates op een andere manier met de MVe Complete Workout! Dankzij meer dan honderd oefeningen en een vernuftig instelbaar weerstandsniveau maak je de training eenvoudiger of net uitdagender. Het is de optimale manier om snel resultaat te boeken.

MVe (Maximum Versatility exercise) Chair richt zich op klassieke Pilates-principes als “core strength”, het verlengen en stretchen van de spieren, en het verbeteren van balans en lichaamshouding. Om de MVe-bewegingen gecoördineerd te kunnen uitvoeren moet je gebruik maken van je hele lichaam. De krachtoefeningen worden uitgevoerd in verschillende posities: rechtstaand, rechtop zittend, en in rug- en buiklig op zowel de MVe Chair als op de mat.

Het resultaat is meer flexibiliteit, meer “core strength”, en meer evenwicht – en dat in minder tijd.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht de fitness niveau en conditie, en oefeningen kunnen aangepast worden aan mens vermogen en beperkingen.

MVe Pilates Chair Workout wordt in privétraining gegeven (maximaal 4 deelnemers).

FitCore™ Chair: Take the ultimate challenge as you sit, squat, stand, lunge, press, push, and demand more from every
move. Put the pedal to the metal as you integrate traditional Pilates with fitness and fusion favorites. Move on and off the pedal continuously and force your deep stabilizers to gets you ready for any sport you play.

Snel afspraak maken door email op te sturen via Contact pagina.