Over mij

Mijn naam is Harijati. Ik ben geboren en getogen in Jakarta, Indonesië. Tijdens mijn geneeskunde-studies  – ik ben afgestudeerd als arts aan de Atma Jaya Universtiteit – had ik al een stevige interesse in bewegingsleer. Daarom heb ik parallel ook een sportopleiding gevolgd.

Nadien heb ik m’n werk als professional in de medische sector altijd gecombineerd met het geven van personal training en groepslessen.

In 2003 ben ik in België komen wonen en heb ik verschillende aanvullende studies gevolgd, zoals Voedingswetenschappen aan de Universiteit Gent en Master in het beheer van gezondheidsgegevens aan de VUB. Sindsdien heb ik gewerkt als Clinical Data Manager voor klinisch onderzoek in academisch ziekenhuis en in pharmaceutica.

Peak Pilates

Net zoals bij mijn medische carrière hecht ik voor mijn loopbaan als professionele sport-instructeur belang aan gedegen opleidingen. Daarom heb ik er voor gekozen om Pilates aan te leren via Peak Pilates. Dit is een van de meest toonaangevende instituten waar het klassieke Pilates-systeem wordt onderwezen. Mijn focus op Pilates dateert al van 2009. Momenteel heb ik als instructeur het niveau 3 (advanced).

BarreConcept-instructeur

Sinds mei 2014 ben ik de eerste gekwalificeerde BarreConcept-instructeur in België! Je vindt mijn profiel dan ook terug op de website van BarreConcept.

Mijn BarreConcept-opleiding, die ik in de UK heb gevolgd, is erkend door REPs in de UK (Register of Exercise Professionals), PMA (Pilates Methode Alliance) en AME (American Council on Exercise) in de USA, CanFitPro in Canada, en PMA en Fitness Australië.

BarreConcept Logo

yoga-INSTRUCTEUR

In november 2014 heb ik een full-immersion Teacher Training Course gevolgd bij Yogalife. Deze door de Yoga Alliance erkende opleiding duurde 200 uur.

yoga_life_logo