Pilates op het Reformer-toestel

Pilates training op het Reformer-toestel kan je enkel in privétraining volgen, 1-op-1 (Personal Training) of 1-op-2 (Duo Training).

In privétraining gaat alle aandacht van de instructor naar de leerling. De Instructor helpt de persoonlijke uitdagingen van de leerling aan te pakken en het slechte bewegingspatroon te resetten op een manier die niet mogelijk is in de groepsles.

Het is een individuele les op maat die volledig wordt afgestemd op de behoeftes van uw lichaam, want elk lichaam is anders en heeft zijn eigen correcties nodig. Er wordt zowel op de Mat als op het Reformer toestel getraind.

Als je aan het herstellen bent van een letsel is Personal Training zeker aanbevolen. Maar ook als gezonde persoon kan je het maximum uit de training halen en veel sneller resultaten boeken door deze intensieve begeleiding.

De privétraining kost veel meer dan de groepsles, maar men zal veel meer kunnen krijgen dan in de groepsles. Eén privétraining sessie is gelijk aan 10 keer groepsles. Idealiter is dat je groeps- en privétraining combineert.

Privétraining is op afspraak. Je kan de afspraak online boeken. Daarvoor moet je een account hebben bij MindBodyConnect. Je kan dit account gratis aanmaken en daarna op deze site gebruiken of op je mobiel via de app MindBodyConnect. Je kan ook een e-mail sturen via de contactpagina.

FitCore™ Reformer: Reform yourself with this fast paced, energized fusion concept that takes Pilates out of the box. Inspire your body with multi-dimensional moves that work your body through blocks of challenges pushing you to grow more stable, strong, and flexible.