Over ons

Harijati

Ik ben geboren en getogen in Jakarta, Indonesië. Tijdens mijn geneeskunde-studies  – ik ben afgestudeerd als arts aan de Atma Jaya Universtiteit – had ik al een stevige interesse in bewegingsleer. Daarom heb ik parallel ook een sportopleiding gevolgd.

Nadien heb ik m’n werk als professional in de medische sector altijd gecombineerd met het geven van personal training en groepslessen.

In 2003 ben ik in België komen wonen en heb ik verschillende aanvullende studies gevolgd, zoals Voedingswetenschappen aan de Universiteit Gent en Master in het beheer van gezondheidsgegevens aan de VUB. Sindsdien heb ik gewerkt als Clinical Data Manager voor klinisch onderzoek in academisch ziekenhuis en in pharmaceutica.

Peak Pilates

Net zoals bij mijn medische carrière hecht ik voor mijn loopbaan als professionele sport-instructeur belang aan gedegen opleidingen. Daarom heb ik er voor gekozen om Pilates aan te leren via Peak Pilates. Dit is een van de meest toonaangevende instituten waar het klassieke Pilates-systeem wordt onderwezen. Mijn focus op Pilates dateert al van 2009. Momenteel heb ik als instructeur het niveau 3 (advanced).

Peak Pilates Comprehensive (PPC) level I
Peak Pilates Comprehensive (PPC) level II
Peak Pilates Comprehensive (PPC) level III
FitCore Mat, FitCore Reformer, FitCore Chair

yoga-INSTRUCTEUR

In november 2014 heb ik een full-immersion Teacher Training Course gevolgd bij Yogalife. Deze door de Yoga Alliance erkende opleiding duurde 200 uur.

Harijati, pilates, yoga

 

Annelies Lernout

Ongeveer 15 jaar geleden stond Annelies na het oplopen van een hernia voor een moeilijke keuze, een snelle oplossing in de vorm van een rugoperatie of starten met langduringe en intensieve training van buik- en rugspieren.

Ze koos voor het laatste en dompelde zich eerst onder in de wereld van Pilates en later ook Yoga. In 2021, volgde ze een opleiding to Yoga Teacher. Daardoor voelt ze zich fitter en actiever dan ooit en gebeten om de vele voordelen van Yoga ook door te geven aan anderen. 

Annelies woont met haar partner en 2 snel opgroeiende tieners in Sint-Amandsberg. Ze werkt voltijds in de medische sector en vult haar vrije tijd met Pilates, Yoga, fietsen, joggen of wandelen. Ze is ontzettend enthousiast om de Start2Yoga lessenreeks te geven.

Annelies, yoga, start2yoga